Lav din egen hjemmeside som fotograf

Hvis du er fotograf og ikke har din egen hjemmeside, skal du ikke være bekymret. For du kan nemt hurtigt selv lave en hjemmeside, der fungerer godt til det, du har behov for. Du behøver ikke at være ekspert for at lave en hjemmeside, og du skal ikke engang kunne programmere for at komme i gang.

En hjemmeside er nødvendig, hvis du vil have de mest optimale muligheder for at få nye kunder i butikken. Så hvis du ikke har din egen hjemmeside, og hvis du ikke har penge til at betale dig fra at få den lavet, er det da bare med at prøve at lave den selv.

Det kan tage få minutter at lave en hjemmeside

Hvis du benytter dig af de rigtige programmer, kan det være nemt og hurtigt at lave den selv. Du kan eksempelvis med fordel gøre brug af et system som WordPress, der gør det enkelt og hurtigt at lave sin egen hjemmeside. Og på de fleste webhoteller kan du installere det med et enkelt klik.

Med WordPress er det nemt selv at redigere udseendet på hjemmesiden, indsætte tekst og billeder og lave dine egne gallerier.

Et godt udstillingsvindue for dine billeder

Med muligheden for at lave dine egne gallerier, er det et perfekt sted at udstille dine tidligere billeder. Det kan være en god idé at lægge nogle af dine billeder på nettet, så dine potentielle kunder kan se, hvad du kan. Og du har jo sikkert et stort arkiv over billeder allerede, som du bare kan lægge op.

Du kan også vælge at dele dem på din Facebook eller Instagram profil, hvis du vil have endnu flere til at se dine værker. Det kan være rart at se, hvad en fotograf kan finde ud af, inden du skal booke vedkommende til en opgave.

Få mange nye kunder via en hjemmeside

Sørger du for at tilføje en kontaktformular eller som minimum din mail eller dit telefonnummer på din hjemmeside, gør du det nemt for eventuelt nye kunder at kontakte dig og booke dig til arrangementer. Har du ikke kontaktinformationer på din hjemmeside, kan du gå glip af rigtig meget arbejde, og det vil jo være ærgerligt.

Derudover kan det være en god idé at lære lidt om online markedsføring, så du kan få endnu flere til at finde og besøge din hjemmeside. Jo flere der besøger din side, desto større chance er der også for, at de ender med at blive kunder.

Vælg en billig webhosting

Når du skal sætte din side op selv, kan det være en god idé at vælge en billig webhosting, så du ikke kommer til at sidde dyrt i det. Der er mange, der kan købes for få hundrede kroner per år, så find en af dem og opret dig der.

Når du har oprettet dig som kunde hos et webhotel, kan du gå i gang med at sætte din hjemmeside op. Ofte er det en god idé at købe dit domæne sammen med webhotellet, da det tit kan give dig rabat på oprettelsen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.