Er din hjemmeside co2 neutral?

Hvis du ejer og driver en eller flere hjemmesider, kan det være en god idé at undersøge mulighederne for at gøre den co2 neutral. For det er rent faktisk muligt at gøre sin hjemmeside co2 neutral, og det er ikke engang særlig svært eller teknisk at kunne kalde den co2 neutral.

Der er mange hjemmesider, der endnu ikke er blevet co2 neutrale, så det er bare med at sprede det gode budskab til andre ejere, så de også kan komme til at gøre det samme.

Sådan bliver din side co2 neutral

Selvom det kan lyde teknsik at gøre sin hjemmeside co2 neutral, er det faktisk slet ikke særlig svært. Det eneste, du skal gøre som ejer, er at gå ind på ingenco2.dk, hvor du tilmelder dig initiativet.

Det tager ikke lang tid, og selv så lille en ting kan være med til at gøre en stor forskel i sidste ende. Hvis du gerne vil vide mere om grøn energi, hvordan du nedbringer mængden af co2, og hvad du ellers kan gøre for klimaet, kan du læse mere på denne side. Der finder du meget mere information om alt dette.

Hjælp andre med at gøre det samme og spar på co2 udslippet

Når du nu har fundet ud af at gøre din egen hjemmeside co2 neutral, er det jo bare med at gå i gang med at hjælpe andre mennesker med at gøre deres sider neutrale også. Du kan jo tage direkte kontakt til de folk, du kender, der også driver hjemmesider, så de kan gøre det samme som dig.

Det handler om at få så mange hjemmesider med på initiativet som overhovedet muligt, så det på sigt kan rykke noget ved det store problem, der ligger til grund for idéen bag co2 neutrale hjemmesider.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.