Services

Lær webdesign på Youtube

Hvis du gerne vil lære at designe hjemmesider, eller måske bare har lyst til at forbedre dine nuværende evner, kan du komme rigtig langt ved at bevæge dig ind på Youtube. For derinde finder du nemlig utroligt mange, både veludførte og knap så gode, guides til at designe hjemmesider.

Der findes alt fra det basale, som viser dig hvilke programmer du skal investere i, eller hvordan du kommer i gang med at kode skrabede hjemmesider, til de mere avancerede videoer, hvor du kan gå i dybden og nørde med en enkelt lille detalje, indtil det sidder på rygraden.

 

En fordel at have to skærme

Skal du lære at designe via Youtube videoer, kan det være smart at have to skærme til rådighed, så du hele tiden kan følge med i, hvad der sker i videoen.

Skal du hele tiden stoppe op og skifte vindue, bliver det rodet og usammenhængende, og det kan være svært at følge med i, hvor langt underviseren er nået i forhold til dig.

Så sæt din laptop op ved siden af eller tilslut din ekstra skærm til din computer, hvis du har sådan en. Du kan alternativt også benytte dig af din smartphone, som du bare kan have liggende på dit skrivebord, hvor du så har videoen kørende.

Det tager tid at lære

Når du går i gang med at lære dig selv at designe hjemmesider fra bunden af, er det vigtigt at huske på, at det tager tid at lære det. Ligesom det gør med alt muligt andet.

Det ser nemt ud, når du sidder og ser på videoer af andre designere, hvor det bare virker til, at idéerne strømmer ud af dem, og de har et færdigt design i løbet af ingen tid.

Men husk på, at de nok har brugt de første tusinde timer på at sidde og gøre de samme ting, som det du skal i gang med nu, inden de er nået op på det niveau.

Så tag det skridt for skridt, og lad være med at ærgre dig over, at du ikke kan leve af at designe hjemmesider efter at have brugt en halv eftermiddag på det.

Øv dig og design så mange hjemmesider som muligt, så du får en masse praktisk erfaring. Der behøver ikke at være nogen modtagere af hjemmesiden. Lav dem for din egen skyld, så du kan få øvet dine færdigheder.

Der er stadig brug for webdesignere

Selvom det bliver nemmere og nemmere for folk at designe deres egne hjemmesider med de mange værktøjer, der hele tiden bliver laneret og udviklet, er der stadig brug for webdesignere.

Der ligger en masse viden i det at designe hjemmesider, som almindelige mennesker ikke kender til, men som du kan drage nytte af.

Og hvis du på sagt får bygget en masse anden viden på om eksempelvis online markedsføring eller programmering, er der ingen, der kan stoppe dig i at lave en forretning og tjene penge på bl.a. at designe hjemmesider.

Så det er bare om at komme i gang.