Sådan får du en co2 neutral hjemmeside

Hvis du driver en eller flere hjemmesider, kan det være en rigtig god ide at få dine sider gjort co2 neutrale. Men hvordan gør du det på en nem måde? Det kommer vi til at kigge nærmere på her.

Og bare rolig. Det kræver ikke en lige så stor investering, som hvis du skal have anlagt jordvarme i din bolig eller sat solceller op på dit tag. Faktisk kan du gøre det nemt og hurtigt ved at hoppe en tur ind på ingenco2.dk, hvor du kan få hjælp til at gøre dine side co2 neutral.

Gør en forskel

Selvom det ikke virker af meget, er du stadig med til at gøre en forskel ved at tilmelde dig det initiativ. Der er mange hjemmesider i dag, der stadig ikke er tilmeldt lignende projekter, og derfor er det også vigtigt, at du gør det, så du og din hjemmeside kan være med til at reklamere for at gøre hjemmesider generelt meget mere co2 neutrale.

Så hvis du gerne vil være med til at gøre en forskel for klimaet, men måske ikke har nogen ideer om, hvordan du skal bære dig ad med det det, er det bare med at hoppe ind på det site for at tjekke mulighederne ud.

Lav alle dine fremtidige hjemmesider co2 neutrale

På den måde kan du også sørge for, at alle dine fremtidige hjemmesider kommer til at være co2 neutrale. Og hvis du eksempelvis lever af at bygge eller designe hjemmesider, kommer du formodentlig til at skulle skabe et par stykker over de næste par år.

Så du kan lige så godt være med til at gøre en forskel fra starten af. Det er nemt at komme i gang med, og du finder meget mere information om initiativet inde på deres hjemmeside.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.