Lån penge til at starte din hjemmeside

Vil du gerne starte en større hjemmeside, og har du mange høje ambitioner for den, kan det være en god idé at overveje at tage et lån for at komme hurtigt og nemt i gang.

Det kan være dyrt at starte en hjemmeside, især hvis du skal have den programmeret fra bunden. Det kan nemt komme til at koste mange tusinde kroner, og det er ikke alle, der bare lige har det stående på kontoen. Har du ikke mange penge til at få bygget din side, kan et lån altså være den bedste vej at gå for at komme i gang nu.

Find ud af hvad din side skal kunne

Dog er det en rigtig god idé at sætte dig ned og finde ud af, hvad din side skal kunne. Hvad har du af tanker om den, og hvad er dit mål for den?

Det kan nemlig være svært at finde frem til præcis pris på, hvad det koster at udvikle hjemmesiden, hvis du ikke har nogen idé om, hvad den rent faktisk skal kunne. Så har du endnu ikke konkretiseret dette, er det et rigtig godt sted at starte ud.

Indhent flere tilbud på din hjemmeside

Når du så nogenlunde har fundet frem til, hvad din hjemmeside skal indeholde, og du egentlig er klar til at få den bygget, kan det være klogt at indhente tilbud fra flere forskellige udviklere eller programmører, så du ikke bare ender med at vælge den første og risikerer at købe det alt for dyrt.

Der er flere webbureauer, der kan hjælpe dig, og som du frit kan kontakte for at få et tilbud. Prøv at beskrive din hjemmeside og selve opgaven så godt og dybdegående som overhovedet muligt, så det bliver nemmere for bureauet at give dig en konkret pris på opgaven.

Hyr en freelance udvikler fra Danmark

Hvis du ikke har lyst til at få hjemmesiden udarbejdet af et dyrt webbureau, kan det også være en mulighed at hyre en freelance udvikler fra Danmark, som kan klare det for dig.

Dog skal du her være opmærksom på, at du har med en enkeltperson at gøre, og derfor kan det være langt mere risikabelt, da du ikke ved, om vedkommende bliver syg eller får øvrige problemer under jeres samarbejde, som kan sætte udarbejdelsen af din hjemmeside i fare. Så selvom det måske er billigere, kan det være mere risikabelt.

Hyr en freelancer fra udlandet

Du kan også overveje at hyre en freelancer fra udlandet i stedet for. Danske udviklere ved om nogen, hvad de skal tage for deres arbejde, så selvom det kan være billigere med en dansk udvikler frem for et helt bureau, kan det stadig være mange penge, du skal af med.

Så hvis du vil gøre det så billigt som muligt, kan det være en idé at overveje at hyre en udvikler fra udlandet i stedet for. Det kan eksempelvis lade sig gøre at hyre udviklere fra lande som Ukraine, Indien eller Vietnam, hvor timelønnen er lavere end i Danmark.

Ulempen er her, at kommunikationen ikke altid er lige så nem, som hvis du skal kommunikere med et dansk team, men fordele er så, at du skal betale en brøkdel af prisen for at hyre freelance udviklere fra lande som førnævnte sammenlignet med Danmark.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.