Nørder du designet på din bil?

Hvis du elsker at kigge på designs, og måske endda selv har en designer gemt i maven, er det sikkert også en interesse, der kigger ind hos dig, når du skal finde ud af, hvilken bil du skal købe som den næste.

For når du er designer, er det ikke ligegyldigt, hvordan din bil ser ud. Designere har øjne for materielt udseende, og nu hvor der er så mange biler og ikke mindst bildesigns at vælge imellem, kan det være svært at finde frem til det helt perfekte valg, når du nørder designs på den måde, du gør.

Bilens design betyder mere end som så

For det er ikke bare ligegyldigt, hvordan din bil ser ud. Det er der måske mange mennesker, der ikke gider at bruge særlig meget tid på, men hvis du elsker at gå op i designs, kommer du til at gå op i udseendet på alt fra dine solbriller til din nye firhjulede kammerat.

Så lad være med at lægge skjul på din interesse og brug den i stedet til at få den mest unikke bil, du overhovedet kan få. Har du evner som designer, kan du bruge dine evner til at din bil til at blive helt unik og helt din egen.

Sæt dit eget præg på bilens design

Som designer kan du jo være med til at sætte dit eget præg på din bil. Modellens form og kanter, du måske ikke gøre så meget ved, da det jo nu engang er sådan, din bil er formet. Men du kan jo selv bestemme, hvilken farve den skal være, og om der skal være et design på selve bilen, så den ikke bare kører rundt og ligner alle de andre biler på vejene.

Det koster ikke mange tusinde kroner at få lakeret din bil eller at få folie på den, så hvis du gerne vil gøre noget ekstraordinært ved din bils design, er det bare med at gå i tænkeboks med det samme, så du akkurat ved, hvad du gerne vil have, når du modtager din bil.

Vælg ekstraudstyret med omhu

Og det er ikke kun bilen, du skal vælge med omhu. Det gælder også alt det ekstraudstyr, du måske vil have ved siden af. Du kan jo udskifte mange dele af en bil, så hvis du eksempelvis ikke bryder dig om sæderne i den, kan de udskiftes med nogle nye, der passer bedre ind i din stil.

Det samme gælder, hvis du vil have monteret mindre ting som bl.a. anhængertræk. Et anhængertræk gør meget ved et bils design, så i det tilfælde skal du afgøre med dig selv, om du vil have et anhængertræk, der kan tages af og sættes på, eller om du vil have et fastmonteret, der hele tiden sidder der. For det hjælper ikke altid bilens udseende.

Leg med designet inden du køber

Hvis du stadig bare går med tanker om at købe en ny bil, kan det være en god idé at lege med idéer til designet, inden du vælger at købe. På den måde har du en masse tid til at finde frem til det helt rette udseende, som du så kan føre ud i verden, når du får din bil.

Ved at finde ud af dette på forhånd, skal du heller ikke bruge tid på det, når du først har bilen, og på den måde kan du få den til at se ud, som du gerne vil have, med det samme du modtager den.

Unikt design får dig og din bil til at skille sig ud

Som designer har du en unik mulighed for at få din bil til at skille sig ud fra mængden. Og hvis din bil skiller sig ud fra mængden, kommer du automatisk til at gøre det samme. På den gode måde vel og mærke.

Designere har det med at bryde ud fra det , der er mainstream, og en nem måde at gøre det på er ved at vælge et anderledes design til sin bil. Det koster lidt penge, ja, men du kommer ikke til at fortryde det, når du først får ført dine designidéer ud i livet på din bil. Og så er det samtidig utrolig sjovt at få muligheden for at designe sin bil om, så se det som en sjov og kreativ udfordring.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.