Lær at designe dine egne WordPress temaer

Hvis du gerne vil lære noget nyt, kan det være, du har lyst til at lære at designe og opbygge nye WordPress temaer.

Det kan være en rigtig god ting at kunne, da du på den måde har mulighed for både at bygge lige netop det, du selv skal bruge til dine egne sider, og samtidig også kan tjene penge på det.

Nemt at komme i gang

Det er nemt at komme i gang med at lære, hvordan du designer dine egne WordPress temaer. WordPress er heldigvis et af de mest anvendte og udbredte hjemmesidesystemer i verden, og derfor er der også en masse guides og undervisning i, hvordan du bærer dig ad med eksempelvis at lave temaer fra bunden.

Hvis du aldrig har arbejdet med WordPress udvikling før, skal du ikke være bekymret. For der er masser af guides, der tager dig i hånden fra et begynderniveau og stille og roligt lærer dig alt det, du har brug for at vide for at komme i gang.

Masser af kurser

Der er også en masse kurser, du kan tage, hvis du ikke føler, der er nok indhold på bl.a. Youtube. Du kan eksempelvis vælge at bruge en side som Udemy, hvor der er tusindvis af kurser inden for rigtig mange forskellige fag og emner.

Der er også mange andre sider med kurser, men Udemy er en af de største på det internationale marked, så her er der gode chancer for at finde et kursus, du kan deltage i, hvor du kan lære at designe og opbygge dine egne WordPress temaer helt fra bunden af.

Sælg dine temaer og tjen penge

Når du har lært at designe og kode dine egne WordPress temaer, har du mulighed for at sælge dem, så andre også kan bruge dem. På den måde har du altså mulighed for at komme i gang med at tjene penge på dine temaer, hvilket jo aldrig er en dårlig ting.

Du bestemmer selv, om du har lyst til at sætte dine temaer til salg på nogle af de store markedspladser for temaer, eller om du hellere vil sælge det fra din egen side, så du beholder alle pengene selv. Der er fordele og ulemper ved begge dele, så det handler om at finde ud af, hvad du mest er til.

Lær andre at gøre det samme

Når du først har lært, hvordan du fra bunden af designer dit eget WordPress tema, kan du jo begynde at lære andre det samme. Det kan også være en måde at tjene penge på, da du jo også kan lave dit helt eget kursus til Udemy, hvis du føler, at du kan gøre det bedre.

Hvis du er ligeglad med at tjene penge på det, kan du jo også bare vælge at optage nogle instruktionsvideoer og lægge dem frit op på Youtube, hvor andre kan gå ind og lære det helt gratis.

Find en niche

Hvis du drømmer om at tjene penge på at udvikle WordPress temaer, kan det være en god idé at finde en niche, som du kan kaste dig over. Det kan eksempelvis være at udvikle temaer specielt målrettet til håndværkere, tandlæger eller bilforhandlere. På den måde har du en større chance for at skabe et navn på et ret presset marked.

Du kan selvfølgelig også bare vælge at lave generelle temaer, der kan blive brugt til mange forskellige formål. Det er helt op til dig selv at bestemme, hvilke brancher du har lyst til at lave temaer til. Det kan også være, du bare gerne vil lave dem til og for dig selv, og så er det jo bare det, du skal gøre.

Outsource opgaverne og byg flere temaer

Når du har bygget din første håndfuld temaer selv, kan det være, du har lyst til at tage det op på næste niveau. Her kan du jo eventuelt overveje at outsource dele af opgaverne, så du kan skære det fra, du ikke synes er så sjovt.

Synes du eksempelvis, at det sjoveste er at designe, kan du jo outsource selve programmeringen af temaet til en anden, så du kun skal lave den del af arbejdet, du synes er sjovt at lave.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.